Programi

Kalendari i Eventeve

Data Sektori Mënyra Titulli i Kursit
E Hënë 10/03/25
Menaxhimi i Ushqimit dhe Pijeve
On Demand
Roli aktual i Menaxhimit të Ushqimit dhe Pijeve
E Mërkurë 12/03/25
Shërbimi në Dhomën e Ngrënies
On Demand
Standardet Operacionale
E Premte 14/03/25
Shërbimi në Dhomën e Ngrënies
On Demand
Rregullimi bazë i tavolinës në dhomën e ngrënies së restorantit
E Hënë 17/03/25
Kuzhina
Leksion
Teknikat e servirjes dhe paraqitja vizuale e ushqimit
E Martë 18/03/25
Kuzhina
On Demand
Rregullimi i tavolinës
E Martë 18/03/25
Pastiçeri
Live
Ëmbëlsira të vogla me brum të fermentuar: përgatitja, trajtimi dhe teknikat e pjekjes për kroasantë dhe briosh
E Mërkurë 19/03/25
Shërbimi në Dhomën e Ngrënies
Live
Modelet e shërbimit
E Enjte 20/03/25
Kuzhina
Workshop
Lëngjet bazë dhe supat në kuzhinë:
- Lëngjet e bardha: (lëng viçi i bardhë, lëng pule i bardhë, lëng peshku (fumet), lëng perimesh)
- Lëngjet e kafta: (lëng viçi i kaftë, lëng qengji i kaftë, lëng mishi i kaftë)
- Court-bouillon: (klasik, me verë, i bardhë)
- Përgatitjet bazë: (ekstrakte, roux)
E Hënë 24/03/25
Pjekje
Leksion
Nga tradita në inovacion
E Martë 25/03/25
Shërbimi në Dhomën e Ngrënies
Live
Rregullimi i avancuar i tavolinës
E Enjte 27/03/25
Kuzhina
Workshop
Meze të ngrohta
E Hënë 31/03/25
Banakier
Leksion
Menytë e koktejeve dhe krijimi i recetave të reja
E Mërkurë 02/04/25
Kuzhina
On Demand
Shkenca e mallrave ushqimore
E Mërkurë 02/04/25
Shërbimi i pastrimit
Live
Standardet e shërbimit
E Enjte 03/04/25
Pjekje
Workshop
Mbushjet dhe përbërësit e picës
E Hënë 07/04/25
Pjekje
Leksion
Brumi bazë për picë:
Llojet dhe karakteristikat thelbësore të miellrave, metoda e brumit të drejtpërdrejtë dhe e brumit të tërthortë
E Enjte 10/04/25
Kuzhinë
Workshop
Pjata me makarona të freskëta dhe të mbushura
E Enjte 17/04/25
Menaxhimi i Ushqimit dhe Pijeve
Leksion
Menaxhimi i operacioneve
E Hënë 28/04/25
Pastiçeri
Leksion
Ëmbëlsira: ëmbëlsira klasike, ëmbëlsira moderne dhe ëmbëlsira të pjekura
E Mërkurë 30/04/25
Banakier
Sipas kërkesës
Standardet profesionale dhe proceset operacionale

Tarifat e Paketave

Biznes i vogël

Nga 1 deri 10
840
70€ / Muaj

Biznes Mesatar

Nga 11 deri 30
1440
120€ / Muaj

Korporate

Nga 31 deri 50
2400
200€ / Muaj

Për biznese me 51+ staf ofrohet plan i personalizuar

Çfarë Përfshihet

Eksperiencë

Trajner me njohuri të thella mbi tregun dhe sfidat e tij unike.

Cilësi

Përzgjedhje e kujdesshme për të siguruar nivelin më të lartë të shërbimit.

Inovacion

Gjithmonë zgjidhje të reja dhe funksionale për të ndihmuar klientët tanë të lulëzojnë.

Sukses

E strukturuar për të ndihmuar kompanitë vendase të arrijnë potencialin e tyre të plotë.

Programi përfshin seanca trajnimi në fushat e menaxhimit të F&B, pijeve, gatimit, pastiçerisë, furrtarisë, pijeve, recepsionit dhe shërbimit në restorant. Seancat janë falas dhe do të ndahen në formate të ndryshme: plotësisht online (live ose sipas kërkesës), tërësisht me praninë fizike, ose në një format hibrid (fizikisht dhe online).

Bashkohuni me Two-Q si një kompani e re.

Hapat për një kompani të re që i bashkohet Two-Q janë si më poshtë:

0

Nënshkrimi i marrëveshjes me Two-Q

0

Vlerësim falas i kompanisë

0

Shpërndarja e programit të trajnimit të Two-Q

0

Rezervim falas për pjesëmarrjen e punonjësve në seanca

0

Qasje në platformën on-demand me përmbajtje të përditësuar vazhdimisht

0

Qasje në platformë për monitorimin e rezultateve dhe vlerësimin e punonjësve.

Shërbime Shtesë

 

Planifikimi i programeve të personalizuara të trajnimit në ambientet e kompanisë kërkuese, të përshtatura sipas nevojave specifike

Rezervimi i vendeve "ekskluzive" gjatë seancave me praninë fizike

Rrugë të personalizuara për punonjësit që dëshirojnë të marrin një certifikatë dyvjeçare aftësish të njohur në komunitetin Evropian

Organizimi i masterklasave ekskluzivisht të dedikuara për punonjësit e tyre

"Quality & Qualifications"